Woonverzekering Baneheide Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Baneheide. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote aanbieders als Avéro Achmea en ING die schade zoals water, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Baneheide april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, vandalisme, diefstal, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als oven en koffers? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Baneheide? Open direct onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als De Goudse + Reaal zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Amsterdam verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-baneheide


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Simpelveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door waterschade of olie. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Baneheide kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag en loslatende kit. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €435.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Baneheide
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Baneheide zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Baneheide

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Baneheide aanvullen met een paar nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees je handige specificaties (of check details over woonverzekering Wolsum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze unieke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer of een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Baneheide

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.200.000 oplopend tot €4.900.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,55 (per maand). Check ook Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baneheide
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met een bank en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €30,75 tot en met €24,05 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Baneheide op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering