Woonverzekering Klaverblad

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering van Klaverblad. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld Generali en Univé die schade als gevolg van vandalisme, storm, inbraak, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Goedkope inboedelverzekering Klaverblad mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, water, vandalisme, brand, storm. Je kunt dan denken aan een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als meubilair en petten? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goedkope inboedelverzekering van Klaverblad? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink of Univé werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: ING.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.

Brandverzekering

Een brandende kaars of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.

Inbraak

Een huisinbraak is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woningregel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.

Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Meestal betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €270.

Online een goedkope Klaverblad woonverzekering afsluiten
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning met Klaverblad gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen?
 8. Is jouw woning betrouwbaar? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket van Klaverblad

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de Klaverblad woonverzekering uitbreiden met extra handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij aanvullende info (of bekijk Doetinchem, Leusden en Veendam).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

  • jouw kind fietst tegen een auto aan
  • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
  • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg. Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte telefoon en therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag variërend van €1.300.000 tot wel €4.750.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook Generali.

Klaverblad Rechtsbijstandverzekering
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering & bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

   • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
   • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
   • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
   • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf €33,05 tot €25,95 p/maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Klaverblad afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering