Woonverzekering Spijkerboor Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Spijkerboor. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals Bovag en Zelf die schade door o.a. storm, inbraak, vandalisme, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Spijkerboor juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, water, diefstal, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als gordijnrails en zonnebank? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Spijkerboor? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Aegon + Turien en Co faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Simpelveld verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-spijkerboor


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Wormerland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als waterschade of vandalisme. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of keukenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Spijkerboor is altijd een risico. Insluipen of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte regengoot. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €535.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Spijkerboor
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Spijkerboor gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Spijkerboor

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Spijkerboor uitbreiden met een paar praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Raamsdonk afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze additionele modulestaat garant bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader en kleding. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Spijkerboor

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een onbruikbare bank en ook smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.000.000 tot zo’n €3.950.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali.

Rechtsbijstandverzekering Spijkerboor
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie en conflict met de buren. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf zo’n €35,95 t/m €34,90 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Spijkerboor afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?