Woonverzekering Raamsdonk Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Raamsdonk. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote bedrijven als DAK en ZLM die schade zoals water, inbraak, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Raamsdonk april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, water, brand, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals koelkast en speelgoed? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Raamsdonk? Open direct onze vergelijker! Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals De Goudse + OHRA faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oudeschans verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-raamsdonk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Geertruidenberg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en smeltschade. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Raamsdonk kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui / Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Vaak is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €455.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Raamsdonk
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Raamsdonk moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Raamsdonk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Raamsdonk nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Nijeholtpade afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze additionele polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet + een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Raamsdonk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een deuk in de auto + geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.000.000 tot wel €4.250.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Raamsdonk
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen & conflicten over huur. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies variëren significant (startend vanaf €24,05 t/m €31,20 p/maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Raamsdonk voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?