Woonverzekering Nijeholtpade Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Nijeholtpade. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen als DAK en Lancyr die schade zoals water, storm, brand, vandalisme verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nijeholtpade juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, vandalisme, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals platenspeler en schoonmaakartikelen? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nijeholtpade? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals HEMA of Nederlanden van Nu hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Neerijnen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nijeholtpade


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Weststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Nijeholtpade is altijd een risico. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming en een lekkende kraan. Typische schade is kapotte apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €370.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijeholtpade
Snel een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Nijeholtpade moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nijeholtpade

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Nijeholtpade complementeren met een aantal interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Lippenhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke moduleis er bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en drumstel. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nijeholtpade

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan besmeurde meubels en ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.150.000 tot €2.550.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Nijeholtpade
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing & geschil over de uitkering. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €37,95 t/m €36,65 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nijeholtpade op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?