Woonverzekering Eemdijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Eemdijk. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld BLG wonen en InShared die schade zoals water, vandalisme, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Eemdijk mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, storm, water, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als sieraden en autoped? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Eemdijk? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Doesburg verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eemdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bunschoten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en omvallen van bomen. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een fout in het elektriciteitsnet? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Eemdijk kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Normaliter worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €475.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Eemdijk
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Eemdijk moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Eemdijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Eemdijk aanvullen met verschillende nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Brantgum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke verzekering staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een laptop of gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Eemdijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels + ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag variërend van €1.400.000 tot zo’n €2.650.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Eemdijk
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. medische fout en conflict met een schadehersteller. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €33,10 tot wel €33,85 p/maand in mei 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Eemdijk voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering