Woonverzekering Ouwsterhaule Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Ouwsterhaule. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. Delta Lloyd en Lancyr die schade door o.a. inbraak, bliksem, water, storm vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ouwsterhaule juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als stoffering en zonnebank? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ouwsterhaule? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink en Univé faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oostvoorne verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ouwsterhaule


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brandstichting? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Ouwsterhaule kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstal, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm / Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte wasmachine. Meestal worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan een lek dag. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €465.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Ouwsterhaule
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Ouwsterhaule probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ouwsterhaule

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Ouwsterhaule completer maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Nietap afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze unieke zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een mobiele telefoon of jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ouwsterhaule

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte telefoon & ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.250.000 tot ruim €4.100.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Centraal Beheer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Ouwsterhaule
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst en conflict met de buren. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €34,00 tot €30,95 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ouwsterhaule vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering