Woonverzekering Ureterp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Ureterp. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars als bijv. BLG wonen en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, bliksem vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ureterp juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, water, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vloerbedekking of laptop? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ureterp? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals DAK en Lancyr hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Terschuur verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-ureterp


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Opsterland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als stormschade en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Ureterp kan zomaar gebeuren. Insluipen of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €280.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ureterp
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Ureterp gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ureterp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Ureterp completer maken met extra interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Schore afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone + viool. Let op oververzekering: misschien heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ureterp

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet en ook ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 tot wel €3.750.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: ZLM polis.

Rechtsbijstandverzekering Ureterp
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met bedrijven of geschil met een verzekeraar. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €25,15 tot wel €36,10 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ureterp op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering