Woonverzekering Erichem Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Erichem. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder Aon Direct en Turien en Co die schade door o.a. storm, brand, water, vandalisme afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Erichem april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als gordijnen of Playstation? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Erichem? Start à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Polis Direct bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Check ook: Eede verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-erichem


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Buren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Erichem kan ook jou overkomen. De takjesmethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Veelal is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €435.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Erichem
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Erichem gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Erichem

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Erichem nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Clinge afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze extra zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera of sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Erichem

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.050.000 oplopend tot €3.350.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Erichem
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn of ingevorderd rijbewijs. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €30,55 oplopend tot €31,75 per maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Erichem op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?