Woonverzekering Zijdewind Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,40 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Zijdewind. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen als Ditzo en Nationale Nederlanden die schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, water verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zijdewind juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere water, vandalisme, storm, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als platenspeler of overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zijdewind? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als FBTO + Zelf verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Wittem verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zijdewind


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en plundering. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Zijdewind kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Veelal is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €595.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Zijdewind
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Zijdewind moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zijdewind

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Zijdewind completer maken met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref jij praktische info (of bekijk woonverzekering Vorstenbosch afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer + een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zijdewind

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop of kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.300.000 tot zo’n €3.900.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS.

Rechtsbijstandverzekering Zijdewind
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met een ziekenhuis & conflict over wonen. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf circa €25,90 t/m €37,45 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zijdewind afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering