Woonverzekering Wittem Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Wittem. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven als BLG wonen en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van brand, storm, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wittem juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, water, vandalisme, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als stoffering en hobby-artikelen? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Wittem? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer + Lancyr verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Westkapelle verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-wittem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Gulpen-Wittem? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als stormschade en diefstal. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of gaslekken? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Wittem kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €635.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Wittem
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Wittem gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wittem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Wittem nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Veen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer & een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wittem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte vaas of smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij variërend van €1.150.000 tot wel €4.550.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wittem
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. ontslag en geschillen met de buren. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei modules.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €32,60 tot €31,10 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wittem online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?