Woonverzekering Elim Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Elim. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle bekende partijen zoals Bruns ten Brink en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door bliksem, storm, vandalisme, brand dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Elim juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, diefstal, brand, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als glaswerk en badkameraccessoires? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Elim? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Aanbieders als FBTO en Interpolis bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Drogteropslagen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-elim


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hoogeveen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inclusief. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en smeltschade. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of keukenbrand? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Elim kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €530.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Elim
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Elim zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Elim

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Elim uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand vind je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Buchten afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone en een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Elim

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.050.000 tot zo’n €2.950.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Elim
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflicten consumentenaankopen of geschil met een verzekeraar. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf circa €25,95 t/m €32,55 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Elim vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?