Woonverzekering Buchten Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Buchten. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als DAK en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van bliksem, brand, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Buchten mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, diefstal, vandalisme, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als serviesgoed en keukentafel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Buchten? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO of nowGo zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Boekel verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-buchten


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sittard-Geleen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schroeischade. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Buchten is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €420.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Buchten
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Buchten eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Buchten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Buchten complementeren met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Amersfoort afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze unieke polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een laptop + gitaar. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Buchten

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een deuk in de auto en ook kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.100.000 oplopend tot €2.500.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €4,05 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Buchten
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €24,65 t/m €38,60 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Buchten online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?