Woonverzekering Boekel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Boekel. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Allsecur en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van storm, vandalisme, inbraak, water verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Boekel april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. water, storm, brand, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals uurwerken of speelgoed? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Boekel? Begin direct met direct onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Allsecur + InShared verkopen eigen pakket verzekeringen. Check ook: Belt-Schutsloot verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-boekel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Boekel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en schade door regen. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Boekel is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €560.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Boekel
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker direct het huis in Boekel probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Boekel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Boekel aanvullen met enkele handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Zweins afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet en drumstel. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Boekel

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een gebroken ruit en ook smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot €2.650.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Unigarant dekking.

Rechtsbijstandverzekering Boekel
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. sociale wetgeving of conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €31,15 t/m €30,40 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Boekel voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering