Woonverzekering Hellevoetsluis Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Hellevoetsluis. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle erkende partijen als BLG wonen en Klaverblad die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, brand, bliksem vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hellevoetsluis juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, diefstal, water, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als serviesgoed of scheerapparaat? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hellevoetsluis? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Bovag + Polis Direct werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Harderwijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-hellevoetsluis


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hellevoetsluis? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm vanaf windkracht 7 en rook. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Hellevoetsluis kan ook jou overkomen. Insluipen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €295.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hellevoetsluis
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Hellevoetsluis moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hellevoetsluis

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Hellevoetsluis complementeren met een paar belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Eursinge-De-Wolden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een smartphone of een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hellevoetsluis

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte tablet & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €950.000 tot ruim €2.800.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,55 per maand. Bekijk ook InShared pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hellevoetsluis
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn & geschil met de buren. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €25,45 tot en met €26,95 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hellevoetsluis afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering