Woonverzekering Harderwijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Harderwijk. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle bekende partijen waaronder Ditzo en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Harderwijk april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, water, diefstal, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als kleden en gereedschap? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Harderwijk? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren of Reaal bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Gouderak verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-harderwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Harderwijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door brand en smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Harderwijk kan zomaar gebeuren. Openwrikken of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woninggaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €390.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Harderwijk
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Harderwijk eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Harderwijk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Harderwijk uitbreiden met verschillende praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Ees afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader + sieraden. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Harderwijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte laptop + ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €900.000 tot ruim €4.600.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Harderwijk
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving & conflict over reparatie auto. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf zo’n €25,90 t/m €33,20 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Harderwijk afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering