Woonverzekering Wilnis Opstal- en inboedelverzekering, al voor €3,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Wilnis. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen zoals DAK en Lancyr die schade zoals water, inbraak, storm, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wilnis april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, brand, storm, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als vloerbedekking en prothesen(gebit e.a.)? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wilnis? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Allianz of SNS faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Wernhout verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-wilnis


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Ronde Venen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als bliksem of smeltschade. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Wilnis kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming / lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €505.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wilnis
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Wilnis moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wilnis

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Wilnis complementeren met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Uithuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera + een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wilnis

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en ook ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €950.000 tot wel €3.600.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar ZLM polis.

Rechtsbijstandverzekering Wilnis
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Denk aan bijstandsuitkering & conflict over verzekering. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf circa €33,85 t/m €35,45 p/maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Wilnis afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering