Woonverzekering Uithuizen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Uithuizen. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder FBTO en nowGo die schade zoals bliksem, storm, water, inbraak afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Uithuizen mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, inbraak, diefstal, brand, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals gordijnrails of audiovisuele apparatuur? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Uithuizen? Start meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Ditzo + Verzekeruzelf.nl faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Terheijden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-uithuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Eemsmond? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Uithuizen is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. In veel gevallen worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €600.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Uithuizen
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Uithuizen zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Uithuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Uithuizen uitbreiden met een paar interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Schipluiden afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Uithuizen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een onbruikbare bank & ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.550.000 oplopend tot €2.950.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €2,55 (per maand). Check ook Polis Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Uithuizen
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met werkgever en in beslag genomen auto e.d.. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €36,60 tot €28,05 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Uithuizen online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering