Woonverzekering Waspik Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Waspik. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle grote partijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld water, brand, inbraak, vandalisme dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Waspik april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, diefstal, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als albums of overhemden? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Waspik? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Bovag + SNS zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Vogelenzang verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-waspik


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Waalwijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als brand of diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Waspik is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af via de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €570.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Waspik
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Waspik moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Waspik

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Waspik uitbreiden met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Swalmen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke dekkingverzekert bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Waspik

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn een barst in het scherm & medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.550.000 tot wel €3.700.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,00 (per maand). Check ook Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waspik
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing en bouw- en verbouwgeschillen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €37,25 t/m €37,85 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Waspik voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?