Woonverzekering Terheijden Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €3,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Terheijden. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen waaronder EAG Assuradeuren en InShared die schade zoals storm, bliksem, inbraak, brand dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Terheijden februari 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, water, vandalisme, brand, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als glas- en aardewerk of Playstation? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Terheijden? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon en ING hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Staphorst verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-terheijden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Drimmelen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en plundering. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een schoorsteenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Terheijden is altijd een risico. Insluipen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Meestal worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €375.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Terheijden
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Terheijden eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Terheijden

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Terheijden completer maken met diverse nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna bekijk je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Rozenburg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een iPad en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Terheijden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een deuk in de auto & ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.250.000 tot €4.950.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bruns ten Brink pakket.

Rechtsbijstandverzekering Terheijden
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met bedrijven of erfafscheidingen e.d.. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies variëren significant (beginnend bij €37,70 tot wel €30,75 per maand in februari 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Terheijden voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?