Woonverzekering Hinnaard Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Hinnaard. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle grote partijen waaronder DAK en Lancyr die schade veroorzaakt door bliksem, storm, brand, water afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hinnaard april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, storm, vandalisme, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als vazen of Xbox? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hinnaard? Start à la minute’onze vergelijker! Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Aegon of Interpolis zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hegebeintum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hinnaard


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. brand en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Hinnaard kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €690.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hinnaard
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Hinnaard eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hinnaard

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Hinnaard completer maken met een aantal interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Garyp afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hinnaard

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en ook kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €950.000 tot wel €3.600.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Hinnaard
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen & verhalen van schade. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand verschillen enorm (startend vanaf €27,00 tot €35,35 per maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hinnaard online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering