Woonverzekering Hegebeintum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Hegebeintum. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als EAG Assuradeuren en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hegebeintum juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, water, brand, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als videorecorder of tassen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Hegebeintum? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Aanbieders als ANWB + Lancyr verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Haastrecht verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-hegebeintum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ferwerderadiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. schade door wateroverlast en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Hegebeintum is altijd een risico. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een kapot waterbed. Typische schade is hemelwater schade. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €575.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hegebeintum
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Hegebeintum gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hegebeintum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Hegebeintum complementeren met verschillende nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Enter afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hegebeintum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.300.000 tot ruim €4.500.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,95 (per maand). Check ook ANWB pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hegebeintum
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan pensioenen & conflict na autoschade. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €30,85 tot en met €24,90 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hegebeintum afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering