Woonverzekering Enter Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,15 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Enter. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als Aon Direct en Unigarant die schade als gevolg van water, vandalisme, brand, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Enter juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, diefstal, inbraak, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als bestek en handschoenen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Enter? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als DAK of SNS hanteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Echtenerbrug verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-enter


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Wierden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als blikseminslag of roet. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of spelen met vuur? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Enter is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan een kapot dak. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €380.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Enter
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Enter zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Enter

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Enter complementeren met extra nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Callantsoog afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze additionele zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop & een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Enter

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Denk dan aan een barst in het scherm en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.450.000 oplopend tot €3.600.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,30 (per maand). Check ook Unigarant afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Enter
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met de werkgever of conflict over wonen. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €25,55 t/m €26,95 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Enter op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?