Woonverzekering Delfzijl Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Delfzijl. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle bekende partijen waaronder Allianz en ZLM die schade veroorzaakt door water, storm, vandalisme, brand dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Delfzijl mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, water, storm, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als muziekinstrumenten en toiletartikelen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Delfzijl? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink of London Verzekeringen verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Cothen verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-delfzijl


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Delfzijl? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als brand of omvallen van bomen. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Delfzijl is altijd een risico. Flipperen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €525.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Delfzijl
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Delfzijl probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Delfzijl

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Delfzijl aanvullen met additionele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Belfeld afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon + kleding. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Delfzijl

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto of geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 tot ruim €2.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,70 (per maand). Check ook Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Delfzijl
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict over aankoop auto. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €31,95 oplopend tot €25,00 p/maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Delfzijl voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering