Woonverzekering Belfeld Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Belfeld. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven waaronder Aon Direct en OHRA die schade zoals vandalisme, water, storm, inbraak verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Belfeld juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, brand, storm, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals pc of cv-ketel? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Belfeld? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als FBTO of Unigarant faciliteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Asperen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-belfeld


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Venlo? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door storm en plundering. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Belfeld kan zomaar gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater / een gesprongen waterleiding. Typische schade is een kapotte vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Veelal gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €385.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Belfeld
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Belfeld gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Belfeld

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Belfeld aanvullen met een aantal praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Zandpol afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone & jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Belfeld

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte tablet of ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.200.000 tot ruim €4.950.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar De Goudse polis.

Rechtsbijstandverzekering Belfeld
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken of als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €27,30 t/m €25,20 p/maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Belfeld vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering