Woonverzekering Asperen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Asperen. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven waaronder BLG wonen en Unigarant die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Asperen mei 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, diefstal, inbraak, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als serviesgoed of toiletartikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Asperen? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Europeesche en Unigarant hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Adorp verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-asperen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Lingewaal? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn verzekerd. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag of roet. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Asperen kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €690.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Asperen
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Asperen probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Asperen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Asperen nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek je praktische info (of bekijk woonverzekering Wilp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke dekkingverzekert bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een filmcamera + een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Asperen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij van €1.450.000 tot €3.500.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Asperen
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan ontslag of conflict bij het bouwen van een huis. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €32,45 tot €35,50 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Asperen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering