Woonverzekering Nieuw-Amsterdam Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuw-Amsterdam. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle grote partijen zoals Centraal Beheer en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. brand, storm, inbraak, water dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Amsterdam juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als aardewerk en prothesen(gebit e.a.)? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nieuw-Amsterdam? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon of Zelf hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Miedum verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-nieuw-amsterdam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Emmen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en schade door regen. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Nieuw-Amsterdam kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €355.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Amsterdam
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Nieuw-Amsterdam probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Amsterdam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Nieuw-Amsterdam nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Leiderdorp afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuw-Amsterdam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte vaas + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.100.000 tot ruim €3.550.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Amsterdam
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij erfenis en in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €34,70 tot wel €24,45 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nieuw-Amsterdam vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering