Woonverzekering Miedum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Miedum. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen waaronder Delta Lloyd en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Miedum juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, brand, storm, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als vitrages en jacks? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Miedum? Start direct de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali of SNS faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Makkum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-miedum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leeuwarden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn afgedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door stormschade of vandalisme. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Miedum kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €605.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Miedum
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Miedum gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Miedum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Miedum complementeren met een paar interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Kornhorn afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Miedum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan vlekken op kleding en ook ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.100.000 oplopend tot €4.500.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering Miedum
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever & conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €35,55 tot en met €34,60 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Miedum afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering