Woonverzekering Stadskanaal Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Stadskanaal. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als Huis In Eén Verzekeringen en Zelf die schade door o.a. inbraak, water, storm, brand verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Stadskanaal april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, inbraak, vandalisme, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als vitrages en truien? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Stadskanaal? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO of Univé werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Sint Jansteen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-stadskanaal


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Stadskanaal? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. brand en vandalisme. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of spelen met vuur? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Stadskanaal kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Doorgaans worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Meestal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €305.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Stadskanaal
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder tref je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Stadskanaal gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Stadskanaal

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Stadskanaal complementeren met een paar handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder tref je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Rasquert afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze unieke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet of gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stadskanaal

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere kapotte apparatuur & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking van €1.050.000 oplopend tot €3.350.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Stadskanaal
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan conflict met een bank & afgenomen rijbewijs. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €30,25 tot en met €35,20 p/maand in april 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Stadskanaal online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering