Woonverzekering Rasquert Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,95 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Rasquert. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder Europeesche en Turien en Co die schade zoals bliksem, brand, water, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Rasquert juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, vandalisme, storm, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals koffiezetapparaat en handschoenen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Rasquert? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + OHRA hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oudorp verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-rasquert


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Winsum? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door stormschade en omvallen van bomen. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Rasquert kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot zonnescherm. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €385.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rasquert
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Rasquert eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Rasquert

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Rasquert completer maken met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Nijkerk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spelcomputer en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Rasquert

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een deuk in de auto en medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €900.000 oplopend tot €4.100.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,55 (per maand). Check ook FBTO.

Rechtsbijstandverzekering Rasquert
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict met een automobilist. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (startend vanaf €35,75 tot €30,50 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Rasquert afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering