Woonverzekering Bergentheim Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Bergentheim. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als bijv. Aon Direct en Nederlanden van Nu die schade door o.a. brand, water, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bergentheim juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, vandalisme, brand, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als serviesgoed en strijkbout? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bergentheim? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als BLG wonen + REAAL Verzekeringen werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bad Nieuweschans verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bergentheim


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als brand en omvallen van bomen. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Bergentheim kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming of een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €415.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bergentheim
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder tref je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Bergentheim moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bergentheim

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Bergentheim nog persoonlijker maken met een aantal nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Zierikzee afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze extra polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera en viool. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bergentheim

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Onder andere krassen op de auto + kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €1.400.000 tot zo’n €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Bergentheim
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Denk aan bij ontslag en schade of letsel in verkeer. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €34,55 tot €34,65 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bergentheim vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering