Woonverzekering Bad Nieuweschans Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Bad Nieuweschans. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders waaronder HEMA en Reaal die schade als gevolg van water, storm, bliksem, vandalisme dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bad Nieuweschans mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou o.a. brand, diefstal, storm, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als glas- en aardewerk of hobby-artikelen? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Bad Nieuweschans? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA + Zelf bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Alphen aan den Rijn verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bad-nieuweschans


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oldambt? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door storm en diefstal. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Bad Nieuweschans kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. In de regel wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Veelal gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €555.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bad Nieuweschans
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw onderkomen in Bad Nieuweschans zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bad Nieuweschans

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Bad Nieuweschans aanvullen met meerdere praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Witmarsum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een iPad en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bad Nieuweschans

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan besmeurde meubels en geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij vanaf €1.550.000 tot ruim €4.200.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,65 (per maand). Check ook DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bad Nieuweschans
De rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflict met de bank. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €29,15 tot en met €30,20 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bad Nieuweschans online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?