Woonverzekering Valkenswaard Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Valkenswaard. De woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle grote maatschappijen waaronder Europeesche en nowGo die schade zoals vandalisme, storm, brand, water dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Valkenswaard juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, diefstal, vandalisme, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als cd-speler en fietsen? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Valkenswaard? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer + InShared werken met deze pakket verzekeringen. Check ook: Tiendeveen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-valkenswaard


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Valkenswaard? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Valkenswaard is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapot dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €505.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Valkenswaard
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Valkenswaard moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Valkenswaard

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Valkenswaard complementeren met diverse praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Sibrandabuorren afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze nieuwe modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Valkenswaard

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij van €1.000.000 tot €3.950.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar Bovag dekking.

Rechtsbijstandverzekering Valkenswaard
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met de gemeente & conflict over verzekering. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €37,50 tot wel €32,40 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Valkenswaard op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering