Woonverzekering Tiendeveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Tiendeveen. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Generali en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, water, inbraak vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Tiendeveen april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, brand, diefstal, storm, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als cd’s of geyser/boiler? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Tiendeveen? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + REAAL Verzekeringen hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Stevensweert verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-tiendeveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hoogeveen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm vanaf windkracht 7 en plundering. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Tiendeveen is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is hemelwater schade. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte goot. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €340.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Tiendeveen
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Tiendeveen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Tiendeveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Tiendeveen nog persoonlijker maken met een aantal belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering s-Heerenberg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze extra polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Tiendeveen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto & fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.300.000 tot €4.100.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tiendeveen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over erfenis & in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €33,85 t/m €25,95 p/maand in april 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Tiendeveen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?