Woonverzekering Haelen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €7,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Haelen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen waaronder FBTO en Reaal die schade als gevolg van inbraak, storm, bliksem, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Haelen juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, water, brand, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als naai- en breimachine en kleding? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Haelen? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als HEMA of Independer verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Gieterveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-haelen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Leudal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als brand of rook. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Haelen kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €495.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Haelen
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Haelen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Haelen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Haelen uitbreiden met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Eck en Wiel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Haelen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ook geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 tot ruim €3.550.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering Haelen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn & conflict over verzekering. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €24,30 tot en met €28,45 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Haelen voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering