Woonverzekering Vogelwaarde Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Vogelwaarde. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld HEMA en nowGo die schade veroorzaakt door bliksem, brand, storm, inbraak verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vogelwaarde juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, vandalisme, water, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals oven en scheerapparaat? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Vogelwaarde? Open direct onze vergelijker! Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali en Unigarant hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Utrecht verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-vogelwaarde


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hulst? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inclusief. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als storm vanaf windkracht 7 of smeltschade. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Vogelwaarde is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €410.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vogelwaarde
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Vogelwaarde zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Vogelwaarde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Vogelwaarde nog persoonlijker maken met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Son en Breugel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze extra zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vogelwaarde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een gebroken ruit en ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €900.000 tot wel €5.000.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Vogelwaarde
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €37,80 tot en met €24,10 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vogelwaarde online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering