Woonverzekering Drachtstercompagnie Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Drachtstercompagnie. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Bovag en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, storm, water dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Drachtstercompagnie mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou o.a. brand, inbraak, storm, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals spelcomputers of brommers? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Drachtstercompagnie? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO en SNS zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: De Zilk verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-drachtstercompagnie


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Smallingerland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en brandblussing. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Drachtstercompagnie is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval / lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Meestal worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €680.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Drachtstercompagnie
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Drachtstercompagnie eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Drachtstercompagnie

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Drachtstercompagnie completer maken met meerdere nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Blauwhuis afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze nieuwe polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera of een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Drachtstercompagnie

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 oplopend tot €2.700.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Drachtstercompagnie
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil met de werkgever of in beslag genomen auto e.d.. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies verschillen enorm (vanaf €28,20 t/m €31,55 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Drachtstercompagnie afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?