Woonverzekering Eexterveenschekanaal Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Eexterveenschekanaal. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Europeesche en Polis Direct die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, bliksem, water afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eexterveenschekanaal maart 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, inbraak, water, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kruiden en (elektrische) dekens? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Eexterveenschekanaal? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer + SNS faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Drachten verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eexterveenschekanaal


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en poging tot inbraak. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Eexterveenschekanaal kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt middels de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €265.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Eexterveenschekanaal
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Eexterveenschekanaal eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Eexterveenschekanaal

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Eexterveenschekanaal aanvullen met diverse handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Broekhuizenvorst afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en viool. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Eexterveenschekanaal

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn krassen op de auto en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.550.000 oplopend tot €3.400.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Eexterveenschekanaal
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag of in beslag genomen auto e.d.. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies verschillen enorm (startend vanaf €32,25 tot €30,35 per maand in maart 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Eexterveenschekanaal op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering