Woonverzekering Broekhuizenvorst Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Broekhuizenvorst. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders als bijv. Bruns ten Brink en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, water, vandalisme afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Broekhuizenvorst april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, storm, brand, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als mixer of brommers? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Broekhuizenvorst? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea of London Verzekeringen zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Blauwestad verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-broekhuizenvorst


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Horst aan de Maas? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of brandstichting? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Broekhuizenvorst kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €280.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Broekhuizenvorst
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Broekhuizenvorst gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Broekhuizenvorst

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Broekhuizenvorst completer maken met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Alkmaar afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze additionele modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Broekhuizenvorst

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een kapotte tablet en ook kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 oplopend tot €5.000.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Broekhuizenvorst
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven & conflict met een autodealer. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand variëren significant (vanaf €37,10 tot €38,65 p/maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Broekhuizenvorst afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering