Woonverzekering Blauwestad Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,90 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Blauwestad. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders waaronder Aegon en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door inbraak, brand, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Blauwestad mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, water, vandalisme, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals afzuigkap en fietsen? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Blauwestad? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Ditzo en ZLM hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Beek en Donk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-blauwestad


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oldambt? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en smeltschade. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Blauwestad is altijd een risico. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. In de regel worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een lek dag. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €685.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Blauwestad
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Blauwestad probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Blauwestad

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Blauwestad aanvullen met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Zuna afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een iPad & jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Blauwestad

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een deuk in de auto of geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €900.000 tot ruim €3.150.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Blauwestad
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & conflict met verhuurder. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies schommelen nogal (vanaf €26,35 oplopend tot €29,55 p/maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Blauwestad online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?