Woonverzekering Rutten Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Rutten. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als Allsecur en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, inbraak dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Rutten juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou o.a. storm, inbraak, vandalisme, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als muziekinstrumenten of truien? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Rutten? Start direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ANWB en London Verzekeringen hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Reitsum verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rutten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noordoostpolder? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als bliksem en diefstal. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Rutten kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €440.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Rutten
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Rutten moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Rutten

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Rutten nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Onderdendam afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Flevoland). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rutten

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Denk dan aan besmeurde meubels en medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.050.000 tot wel €4.150.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: BLG wonen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Rutten
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Denk aan studiefinanciering of afgenomen rijbewijs. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €35,80 t/m €35,45 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Rutten voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering