Woonverzekering Onderdendam Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Onderdendam. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en Univé die schade veroorzaakt door water, bliksem, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Onderdendam juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, storm, water, brand. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als horloges of scheerapparaat? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Onderdendam? Open direct onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + Klaverblad hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nooitgedacht verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-onderdendam


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bedum? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en ontploffing. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een schoorsteenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Onderdendam kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte gevel. Veelal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €415.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Onderdendam
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Onderdendam eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Onderdendam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Onderdendam complementeren met een aantal nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Mechelen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze extra modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spelcomputer of een verrekijker. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Onderdendam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €1.050.000 tot zo’n €4.150.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €4,05 (per maand). Check ook ZLM afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Onderdendam
De rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven of terugvorderen van schade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €25,20 t/m €25,15 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Onderdendam vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering