Woonverzekering Kloetinge Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,35 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Kloetinge. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders als bijv. BLG wonen en Klaverblad die schade als gevolg van inbraak, brand, storm, bliksem vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kloetinge juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, vandalisme, inbraak, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als glaswerk en strijkbout? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kloetinge? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als Aon Direct en Lancyr zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ingber verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kloetinge


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Goes? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn afgedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. bliksem en olie. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Kloetinge kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. In de regel wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €580.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Kloetinge
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Kloetinge moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kloetinge

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Kloetinge nog persoonlijker maken met meerdere handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je handige info (of bekijk woonverzekering Heelsum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke verzekering is er bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon en kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kloetinge

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan besmeurde meubels & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.300.000 tot wel €5.000.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Unigarant afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kloetinge
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & geschil met de buren. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €35,00 tot €26,75 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Kloetinge voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering