Woonverzekering Tynaarlo Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Tynaarlo. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. De Goudse en Klaverblad die schade door o.a. storm, brand, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Tynaarlo juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, storm, water, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als magnetron en scheerapparaat? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Tynaarlo? Open meteen de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als ASR Verzekeringen of OHRA werken met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Taarlo verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-tynaarlo


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tynaarlo? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm of vandalisme. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Tynaarlo kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Normaliter wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €390.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Tynaarlo
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Tynaarlo probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Tynaarlo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Tynaarlo completer maken met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Schettens afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze mogelijke polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon & gitaar. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Tynaarlo

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte telefoon en ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking variërend van €1.400.000 tot €5.000.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Tynaarlo
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan geschillen binnen de familie en als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €35,70 tot €24,00 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Tynaarlo online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?