Woonverzekering Schettens Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,65 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Schettens. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle grote partijen zoals bijvoorbeeld BLG wonen en nowGo die schade veroorzaakt door water, storm, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Schettens juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, water, vandalisme, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als dranken of servies? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Schettens? Start direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA en Turien en Co hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rohel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schettens


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm en roet. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Schettens kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €250.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Schettens
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Schettens zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schettens

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Schettens aanvullen met verschillende belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je handige details (of bezoek info over woonverzekering Opperdoes afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een laptop & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schettens

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte laptop + geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.150.000 tot zo’n €3.150.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering Schettens
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan conflict over jouw functie of conflict over wonen. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €25,05 tot wel €30,75 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Schettens op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering