Woonverzekering Striep Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Striep. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. De Goudse en SNS die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, inbraak, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Striep juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou o.a. storm, diefstal, water, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als spelcomputers en truien? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Striep? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en ING faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Smalle Ee verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-striep


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Terschelling? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Striep is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of een kapotte leiding. Typische schade is een ondergelopen kelder. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €500.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Striep
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Striep probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Striep

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Striep complementeren met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Riethoven afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Striep

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte vaas of het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.200.000 tot wel €4.600.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Striep
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over jouw functie of verhalen van schade. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies schommelen nogal (startend vanaf €38,50 tot en met €27,05 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Striep afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering