Woonverzekering Zurich Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Zurich. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Aon Direct en SNS die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, brand, water dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zurich juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, storm, vandalisme, inbraak, water. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als kristal en petten? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zurich? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Bovag of London Verzekeringen hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ypecolsga verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zurich


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm of schade door regen. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Zurich is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en een lekkende leiding. Typische schade is schade aan het dak. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €350.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zurich
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Zurich eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zurich

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Zurich uitbreiden met diverse handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Wagenberg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze additionele verzekering staat garant bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet & een rollator. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zurich

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon of ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €1.100.000 tot ruim €4.150.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zurich
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan pensioenen & conflict over wonen. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies variëren significant (vanaf €26,00 tot wel €24,65 p/maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zurich voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering