Woonverzekering Benningbroek Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Benningbroek. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals ABN AMRO en Zelf die schade veroorzaakt door inbraak of brand afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Benningbroek juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, diefstal, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als pannen of overjassen? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Benningbroek? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Allianz of Polis Direct verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Baaiduinen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-benningbroek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Medemblik? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als brand en roet. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Benningbroek is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of Lock picking, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. In de regel worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €385.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Benningbroek
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Benningbroek eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Benningbroek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Benningbroek complementeren met verschillende belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zeijerveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze nieuwe polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer + een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Benningbroek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.250.000 tot €3.650.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: ING polis.

Rechtsbijstandverzekering Benningbroek
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank & geschil over de uitkering. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies variëren significant (beginnend bij €28,55 t/m €28,10 per maand in juni 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Benningbroek afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering