Woonverzekering Weteringbrug Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Weteringbrug. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. ANWB en Interpolis die schade veroorzaakt door brand, bliksem, water, storm vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Weteringbrug april 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, diefstal, vandalisme, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als televisie en matrassen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Weteringbrug? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea of Independer zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Warfhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-weteringbrug


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Haarlemmermeer? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of diefstal. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Weteringbrug is altijd een risico. Flipperen of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak / het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Meestal wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €470.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Weteringbrug
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Weteringbrug probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Weteringbrug

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Weteringbrug complementeren met additionele handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Tjuchem afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera of gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Weteringbrug

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een onbruikbare bank en smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €900.000 tot wel €3.650.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering Weteringbrug
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele opties.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €33,35 tot €31,45 per maand in april 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Weteringbrug op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?