Woonverzekering s-Heerenberg Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in s-Heerenberg. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals Allianz en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in s-Heerenberg mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, vandalisme, diefstal, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals naai- en breimachine of kampeeruitrusting? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering s-Heerenberg? Start direct de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + Turien en Co bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Rhee verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-s-heerenberg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Montferland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als blikseminslag en rook. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in s-Heerenberg is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Normaliter wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Veelal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €485.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Heerenberg
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in s-Heerenberg moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in s-Heerenberg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in s-Heerenberg uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Oosterbeek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera of sieraden. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in s-Heerenberg

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte telefoon of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.150.000 tot zo’n €3.800.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Heerenberg
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis of conflict met de buren. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf €24,70 oplopend tot €30,80 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering s-Heerenberg voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering